Χειροθεσία του μαθητή Γεράσιμου Μίχου του σχολείου μας σε αναγνώστη, τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Gerasimos Michos

Χειροθεσία μαθητή του σχολείου μας σε αναγνώστη!

Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 26 Απριλίου 2021, Μεγάλη Δευτέρα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμαλώτας Υπάτης, τελέσθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών η χειροθεσία σε αναγνώστη του μαθητή της Γ´ τάξης του Λυκείου μας Γεράσιμου Μίχου.

Η νέα αυτή χειροθεσία αποδεικνύει εμπράκτως ότι το Εκκλησιαστικό μας Σχολείο συνεχίζει μέχρι σήμερα τη μακρά, ευλογημένη παράδοση να διαπαιδαγωγεί και να προετοιμάζει τους μελλοντικούς κληρικούς της Μητροπόλεώς μας και όχι μόνο, αφού ως Περιφερειακό Σχολείο διαπαιδαγωγεί μαθητές από ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι η γεραρά Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας έχει προσφέρει στην Εκκλησία του Χριστού περισσότερους από χίλιους κληρικούς όλων των βαθμών κατά τα εκατό χρόνια λειτουργίας της.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την χαρά ολοκλήρου της σχολικής μας κοινότητος για την χειροθεσία! Ευχόμαστε από καρδιάς στον μαθητή μας, αναγνώστη Γεράσιμο Μίχο, να αναδειχθεί άξιος και να έχει καλή επιτυχία στις μαθητικές του υποχρεώσεις και στη ζωή του, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, κραταιών εφόρων και προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας!

Πάντα άξιος!

Φωτογραφίες

Εικόνα {{$index + 1}}