Βράβευση αριστευσάντων μαθητών του Σχολείου μας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, την Παρασκευή 13-12-2019.

Βράβευση αριστευσάντων μαθητών μας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας

Προ ολίγων ημερών έλαβε χώρα στη Λαμία μία ιδιαίτερη εκδήλωση η οποία αφορούσε τόσο το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας όσο και τα υπόλοιπα σχολεία του Νομού μας. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, με μία καθ’ όλα αξιέπαινη πρωτοβουλία της, βράβευσε τους αριστεύσαντες μαθητές των σχολείων της περιοχής μας.

Το Σχολείο μας, λοιπόν, είχε κι αυτό το δικό του μερίδιο στη χαρά της ηθικής ανταμοιβής των μαθητικών κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς. Βραβεύθηκαν τρεις μαθητές μας οι οποίοι έβγαλαν γενικό βαθμό με χαρακτηρισμό «Άριστα» κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, 2018-2019. Πρόκειται για τους Σταματάκο Ιωάννη της Β' Γυμνασίου, Παναγιωτόπουλο Ταξιάρχη-Μιχαήλ της Α' Λυκείου και Βινιόλλη Απόστολο-Δημήτριο της Γ' Λυκείου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τέτοιου είδους βραβεύσεις είναι βέβαιον ότι, μαζί με τους αριστεύσαντες μαθητές, τιμούν και τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς, ενώ δημιουργούν κλίμα ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μελών της αγωνιζόμενης στον στίβο της μάθησης νεολαίας μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Γεώργιο Πέτρο για την πρωτοβουλία του.

Ευχόμαστε η προσπάθεια των τριών αριστευσάντων και τιμηθέντων μαθητών μας να αποτελέσει οδοδείκτη για την πορεία και των υπολοίπων μαθητών του Σχολείου μας! Ευχόμαστε οι Άγιοι Νεκτάριος, Στυλιανός και Αικατερίνη, έφοροι και προστάτες της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, να μεσιτεύουν υπέρ του δικαστικού σώματος προκειμένου οι δικαστές να ασκούν το λειτούργημά τους με ευθυκρισία, ορθοφροσύνη και σύνεση επ’ αγαθώ της κοινωνίας, επ’ αγαθώ της πατρίδας μας!

Πάντα τέτοια!

Βραβεία

Φωτογραφίες

Περισσότερα: lamiareport.gr  και mag24.gr