Επιτυχίες των μαθητών της Γ Τάξης Λυκείου του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019.

Epitychontes 2019

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ …
Επιτυχίες μαθητών μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Το τέλος του Αυγούστου επεφύλαξε και φέτος ένα δώρο χαράς για τη σχολική κοινότητα του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας. Τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων, τα οποία ανακοινώθηκαν στις 27 Αυγούστου, άνοιξαν, σε δύο από τους τρεις μαθητές μας οι οποίοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου 2019, την πολυπόθητη πύλη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής μας Βινιόλλη Απόστολος-Δημήτριος εισάγεται στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και ο μαθητής μας Πολύζος Παναγιώτης-Νικόλαος εισάγεται στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Ολόκληρη η σχολική μας κοινότητα εύχεται από καρδιάς στους επιτυχόντες μαθητές μας, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, καλές σπουδές! Τους παροτρύνει δε, να μην λησμονήσουν ποτέ το Σχολείο τους που τόσα τους προσέφερε!