Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου του Σχολείου μας στον Βόλο, στις 20 Μαρτίου 2018.

Εκπαιδευτική εκδρομή στo εργοστάσιο εμφιάλωσης αναψυκτικών στην Αγριά Βόλου

Την Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018, το Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο εργοστάσιο εμφιάλωσης αναψυκτικών και χυμών «ΕΨΑ» στην Αγριά Βόλου και στην πόλη του Βόλου.

Αρχικά, επισκεφτήκαμε το εργοστάσιο της «ΕΨΑ», περιηγηθήκαμε στον κατάλληλα διαμορφωμένο μουσειακό χώρο της και εντυπωσιαστήκαμε από τα εκθέματα που χρονολογούνται από τις αρχές περίπου του 20ου αιώνα. Μία εξειδικευμένη υπάλληλος μας ξενάγησε, μας παρουσίασε την ιστορία του εργοστασίου και απάντησε ακόμα και σε ερωτήσεις- απορίες μας. Επιπλέον, μας δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφτούμε και τον χώρο παραγωγής του εργοστασίου και να δούμε ιδίοις όμμασι το πώς φτιάχνονται τα αναψυκτικά και οι χυμοί. Δραττόμαστε της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση και τους υπαλλήλους της «ΕΨΑ» για την πολυεπίπεδη ενημέρωση και τη θερμή φιλοξενία. Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην επαγγελματική τους δραστηριοποίηση, όπως άλλωστε και σε κάθε ελληνική επιχείρηση, στους χαλεπούς αυτούς οικονομικούς καιρούς...

Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε την πόλη του Βόλου. Είχαμε την ευκαιρία να προσευχηθούμε στην Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και να απολαύσουμε τη βόλτα μας στον παραλιακό δρόμο και την αγορά της πόλης. Με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα, αυτή η εκδρομή θα μείνει πραγματικά σε όλους μας αξέχαστη.

Φωτογραφίες

Εικόνα {{$index + 1}}