Η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία της Πέμπτης στο Παρεκκλήσι του Σχολείου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία της Πέμπτης
ξεκίνησε στο Παρεκκλήσι του Σχολείου μας!

Με την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς, 2019-2020, πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία της Πέμπτης στο Παρεκκλήσι του Σχολείου μας. Η πρώτη Θεία Λειτουργία τελέστηκε με λαμπρότητα από τον αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Δημήτριο Ατματζίδη, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίων Δημητρίου και Γεωργίου Λαμίας, απόφοιτο του Σχολείου μας.

Έψαλλε ο βυζαντινός χορός του Σχολείου, υπό τη διεύθυνση της εκπαιδευτικού κ. Γούση Βασιλικής, στον οποίο συμμετείχαν παλαιοί και νέοι μαθητές. Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησε σύσσωμος ο Σύλλογος των Διδασκόντων, οι μαθητές και το προσωπικό του Σχολείου.

Στο τέλος τελέστηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας των εκπαιδευτικών, των μαθητών και του προσωπικού του Σχολείου, καθώς και τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών του μακαριστού μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου και των κεκοιμημένων εκπαιδευτικών και μαθητών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον π. Δημήτριο Ατματζίδη και το Ενοριακό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Δημητρίου και Γεωργίου Λαμίας για την προσφορά των άρτων και των γλυκισμάτων που προσφέρθηκαν στα παιδιά.

Φωτογραφίες

Εικόνα{{$index + 1}}