Το Σχολείο μας έψαλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων 2018 στο Γηροκομείο, το Ορφανοτροφείο, τον Μητροπολίτη μας και τις Αρχές.

Κάλαντα Χριστουγέννων 2018

Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, μουσική αποστολή του Σχολείου μας αποτελούμενη από το Διευθυντή κ. Ιωάννη Ζαχαράκη και τη χορωδία μας, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Μουσικής κ. Βασιλικής Γούση, έψαλε ύμνους και κάλαντα των Χριστουγέννων. Πρώτοι οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο Ραχούτειο Γηροκομείο Λαμίας δέχθηκαν με χαρά τις μελωδικές ευχές του Σχολείου μας. Αμέσως μετά, σειρά είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, στον οποίο οι μαθητές έψαλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Ορφανοτροφείο Θηλέων της πόλης μας, χαρίζοντας ευχάριστες μελωδίες και χαρά στους υπευθύνους και τα παιδιά.

Δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018, σειρά είχαν οι τοπικές μας Αρχές. Η χορωδία μας έψαλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Νικόλαο Σταυρογιάννη. Από το Δημαρχείο η ομάδα μας μετέβη στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου ευχήθηκε μελωδικά, ψάλλοντας τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Ευθύμιο Καραΐσκο.

Και του χρόνου!

Ευχαριστήρια επιστολή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου

Επιστολή

Βίντεο

Φωτογραφίες

Εικόνα {{$index + 1}}