Στις 26 Οκτωβρίου 2018 στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Εκκλησιασμός και εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, οι μαθητές του Σχολείου μας συνοδεία των εκπαιδευτικών τους μετέβησαν στον Ιερό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, προκειμένου να παραβρεθούν στην λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου. Μετά το πέρας του εκκλησιασμού, επέστρεψαν και συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, προκειμένου να εορτάσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αρχικά, η χορωδία του Σχολείου μας έψαλλε τα Απολυτίκια του Αγ. Δημητρίου και της Αγ. Σκέπης, κατόπιν ακολούθησε η παράδοση της σημαίας από τον Διευθυντή κ. Ζαχαράκη Ιωάννη, ενώ την ομιλία για την επέτειο εκφώνησε η εκπαιδευτικός και υπεύθυνη της γιορτής κ. Κέππα Μαγδαληνή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μαθητές απήγγειλαν ποιήματα και ανέγνωσαν αποσπάσματα κειμένων, ενώ ακούστηκαν τραγούδια από την χορωδία του Σχολείου μας υπό την διεύθυνση της κ. Γούση Βασιλικής, εκπαιδευτικού μουσικού και υπεύθυνης της χορωδίας. Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν αριστεία και βραβεία προόδου στους μαθητές που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους και πρώτευσαν ανάμεσα στους συμμαθητές του τμήματός τους.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου για την άριστη επίδοσή τους στα μαθήματα και την συμμετοχή τους στη σχολική εορτή καθώς και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των διδασκόντων του Εκκλησιαστικού σχολείου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την παρουσία και την άψογη εμφάνιση των μαθητών στην παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Επίσης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Φέκα Κωνσταντίνο, ΠΕ11, για την άρτια προετοιμασία των μαθητών.

Φωτογραφίες