Τέλεση Θείου Ευχελαίου και επίσκεψη κλιμακίου οδοντιάτρων στη Σχολή μας, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022.

Episkepsi klimakiou odontiatron

Επίσκεψη κλιμακίου οδοντιάτρων στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε, μέσα σε ένα κλίμα περισσής χαράς και ευγνωμοσύνης, επίσκεψη στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας ομάδας εκλεκτών οδοντιάτρων, με επικεφαλής την Περιοδοντολόγο – Εμφυτευματολόγο, ειδικευμένη στο Πανεπιστήμιο Κοννέκτικατ Η.Π.Α., D.D.S., Ph.D. κ. Βέττα Δουφεξή, Καθηγήτρια Οδοντιατρικής του ΑΠΘ. Η ομάδα, επίσης, αποτελούνταν από τους ιατρούς κ. Παναγιώτη Μπακαλιό και κ. Νικολέττα Χρυσοχοΐδου και από μεταπτυχιακούς υποτρόφους του Τμήματος Οδοντιατρικής.

Η επίσκεψη υλοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος και Προέδρου της Σχολικής Εφορείας του Εκκλησιαστικού Σχολείου μας, κ.κ. Συμεών, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος ενημέρωσης και πρόληψης για τους μαθητές και τις μαθήτριες των εκπαιδευτικών δομών της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Επίσης, κατά την ίδια ημέρα, τελευταία προ των διακοπών του Πάσχα, τελέσθηκε, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, το Ιερό Μυστήριο του Θείου Ευχελαίου από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου, π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο.

Εκπροσωπώντας τα συναισθήματα σύμπασας της σχολικής μας κοινότητας, εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τις ολοκάρδιες ευχαριστίες μας προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών για την στήριξή του στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας. Επιπλέον, ευχαριστούμε και την ομάδα των οδοντιάτρων, οι οποίοι μας ενημέρωσαν για ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα, καθώς και τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο για τον πατρικό του λόγο.

Είθε, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, το ανέσπερον αναστάσιμο φως να χαρίζει υγεία, δύναμη και ελπίδα στις καρδιές όλων μας!

Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη!!!

Φωτογραφίες

Εικόνα {{$index + 1}}