Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος και ο Πρόεδρος του Μυκηναϊκού Ιδρύματος στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας.

Mykinaiko Idryma

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών και ο Πρόεδρος του Μυκηναϊκού Ιδρύματος Καθηγητής κ. Χριστοφίλης Μαγγίδης στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας!

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σύμπασα η εκπαιδευτική κοινότητα του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας υποδέχθηκε στο Σχολείο, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος σε αυτή του την επίσκεψη συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Μυκηναϊκού Ιδρύματος, Καθηγητή κ. Χριστοφίλη Μαγγίδη, και τη σύζυγό του.

Ο Πρόεδρος του Μυκηναϊκού Ιδρύματος μίλησε στην σχολική μας κοινότητα και, πραγματικά, καθήλωσε τους ακροατές του αναφέροντας προσωπικές του εμπειρίες και βιώματα τα οποία είχε κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών. Απηύθυνε, μάλιστα, στους μαθητές του Σχολείου μας πρόσκληση εθελοντικής συμμετοχής σε ανασκαφές που πρόκειται να υλοποιήσει το Μυκηναϊκό Ίδρυμα στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο του Μυκηναϊκού Ιδρύματος, Καθηγητή κ. Χριστοφίλη Μαγγίδη, και τη σύζυγό του, για την αμέριστη προσφορά τους στο Σχολείο μας. Ιδιαιτέρως, όμως, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, για την πολυσχιδή στήριξη στο Σχολείο μας, καθώς η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί δική του έμπνευση και πρωτοβουλία.

Ευχόμαστε το Νέο Έτος 2022 να είναι πλήρες ουρανίων δωρεών και ευλογιών για όλους!

———

Περισσότερα: Ι.Μ. Φθιώτιδος

Φωτογραφίες

Εικόνα {{$index + 1}}