Βράβευση του μαθητή Νίκα Επαμεινώνδα του Σχολείου μας στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό της ΕΠΟΚ Ελλάδας.

Βράβευση έργου ζωγραφικής του μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας Νίκα Επαμεινώνδα

Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή και τη βράβευση ενός ακόμα έργου μαθητή του Εκκλησιαστικού Λυκείου–Γυμνασίου σε πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής μας της Γ' Λυκείου, Νίκα Επαμεινώνδας, απέσπασε το Β' Βραβείο Ζωγραφικής με θέμα τον «Μακάριο Γ'» στον Β' Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας) με την υποστήριξη του «Σπιτιού της Κύπρου». Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Οι ήρωες στους αγώνες του Ελληνισμού για ελευθερία, πηγή έμπνευσης των νέων στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας. Υπεύθυνη καθηγήτρια είναι η κ. Βαμβακά Αλεξάνδρα, φιλόλογος.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Νίκα Επαμεινώνδα για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και να του ευχηθούμε –όπως και σε όλους τους μαθητές του Σχολείου μας– καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων και ονείρων του.