Χαράς Ευαγγέλια για το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας για μια ακόμη φορά, καθώς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 8 Νοεμβρίου 2022  στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μαρτίνο Φθιώτιδας τελέσθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτουμας κ.κ. Συμεών η χειροθεσία σε αναγνώστες τριών  μαθητών του Σχολείου μας.

 

 Πρόκειται για τους αδελφούς Γεώργιο και Εμμανουήλ Ταρλαντά, τέκνα του Προϊσταμένου της Ενορίας του Μαρτίνου π. Ανδρέα Ταρλαντά, που φοιτούν αντίστοιχα στη Β΄Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου και τον Μιχάλη Καραμίντζιο, μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου.

           Θα θέλαμε να εκφράσουμε την χαρά ολοκλήρου της σχολικής μας κοινότητος για την χειροθεσία! Ευχόμαστε από καρδιάς στους  ανωτέρω μαθητές μας, να αναδειχθούν άξιοι και να έχουν επιτυχία στις μαθητικές τους υποχρεώσεις και στη ζωή τους, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και  Αικατερίνης, κραταιών εφόρων και προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας καθώς και μεσιτείαις του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.        

 

 

 

 

 

 Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ