Χειροθεσία του μαθητή Ευάγγελου Δράμαλη του σχολείου μας σε αναγνώστη, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.

Evangelos Dramalis

Χειροθεσία μαθητή του σχολείου μας σε αναγνώστη!

Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας θέλει, για μία ακόμη φορά, να μοιρασθεί με τους αναγνώστες της ιστοσελίδας του ένα γεγονός πολύ ευχάριστο και καθόλου ασυνήθιστο για ένα εκπαιδευτήριο με 100 χρόνια προσφοράς στην Εκκλησία και τον λαό του Θεού! Ακόμη ένας μαθητής μας στελεχώνει, πλέον, την τάξη των αναγνωστών, προκειμένου να υπηρετήσει και από ένα πρόσθετο μετερίζι την Εκκλησία, την πατρίδα μας, τον κόσμο.

Στις 26 Οκτωβρίου 2021, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαμίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος και Πρόεδρος της Σχολικής μας Εφορείας κ. Συμεών, χοροστάτησε στην πανηγυρική ακολουθία, τιμώντας τον Μυροβλύτη Άγιο που τόσο ευλαβείται ο λαός μας. Αυτή, λοιπόν, την πανηγυρική ημέρα επέλεξε ο Σεβασμιώτατος προκειμένου να προβεί στην χειροθεσία σε αναγνώστη του Ευάγγελου Δράμαλη, μαθητή της Β΄ τάξης του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας.

Η γεραρά Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας εξακολουθεί να αγωνίζεται τον αγώνα τον καλόν σε καιρούς δυσχείμερους, διαπαιδαγωγώντας και προετοιμάζοντας μελλοντικούς κληρικούς και στελέχη της Εκκλησίας του Χριστού, σμιλεύοντας χρηστούς πολίτες.

Εκφράζουμε την χαρά ολοκλήρου της σχολικής μας κοινότητος για την χειροθεσία! Ευχόμαστε από καρδιάς στον μαθητή μας αναγνώστη Ευάγγελο Δράμαλη, να αναδειχθεί άξιος αγωνιστής και να έχει καλή επιτυχία στις μαθητικές του υποχρεώσεις και στη ζωή του, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, κραταιών εφόρων και προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας!

Πάντα άξιος!

Φωτογραφίες

Εικόνα {{$index + 1}}