Χρηματικά βραβεία από τη Μητρόπολη Φθιώτιδος προς του μαθητές του Σχολείου μας που θα πρωτεύσουν στις επιδόσεις τους!

Απρόσμενο δώρο!

Ευχαρίστων «Μητροπολιτικών» εκπλήξεων συνέχεια …

Ευχαρίστων εκπλήξεων συνέχεια από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Λαμίας κ. Συμεών!

Την ευλογημένη ημέρα του Αγιασμού για την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, 2020-2021, επέλεξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προκειμένου να ανακοινώσει ακόμη μία προσφορά της Μητροπόλεως προς τους μαθητές του Σχολείου μας. Και γιατί γράφουμε «ακόμη μία»; Μα διότι δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που μας έκανε γνωστό ότι στο Ωδείο «Ρωμανός ο Μελωδός» της Μητροπόλεώς μας οι μαθητές του Σχολείου μας θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής εντελώς δωρεάν!

Σε συνέχεια αυτής της προσφοράς, ανεκοίνωσε ο ίδιος ο Δεσπότης μιλώντας κατά την ημέρα του Αγιασμού στο Σχολείο μας ότι θα προσφέρει χρηματικό βραβείο στους τρεις μαθητές κάθε τάξης οι οποίοι θα πρωτεύσουν στη βαθμολογία σε κάθε τετράμηνο, καθώς επίσης και σε όλους τους μαθητές οι οποίοι θα αριστεύσουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς της οποίας την έναρξη ευλόγησε! Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, το οποίο είναι πενταψήφιο, το εξασφάλισε από χορηγία, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω το ταμείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, λοιπόν, για τα παιδιά μας! Καλούνται σε συστηματική προσπάθεια και ευγενή άμιλλα! Γένοιτο!

Εκ μέρους ολόκληρης της σχολικής μας κοινότητος απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στον Ποιμενάρχη μας κ. Συμεών για την προσφορά του προς τους μαθητές μας! Όσο για του λόγου μας το αληθές, το επιβεβαιώνει το βίντεο που ακολουθεί, από τον Αγιασμό στο Σχολείο μας!

Δι’ ευχών των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και της εκατόχρονης Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά σε όλους μας!