Διάκριση σε διαγωνισμό

Μια ακόμη διάκριση για το  Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης» στον 1ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό «ΤΟ ΔΑΣΟΣ- ΘΗΒΑ 2023. Στον εν λόγω διαγωνισμό, τη διοργάνωση του οποίου ανέλαβε ο Σύλλογος Χιονοδρόμων – Ορειβατών και Ποδηλατών Θήβας, το  2ο βραβείο απέσπασε η μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου, Μαρία Λέντα, με το έργο της «Πνοή Ζωής».

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Διευθυντής του Σχολείου μας, κ.Ιωάννης Ζαχαράκης, ο οποίος ανακοίνωσε εν μέσω χειροκροτημάτων τόσο τα ονόματα όλων των συμμετασχόντων  όσο και της βραβευθείσας μαθήτριας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος αλλά και στον «ιθύνοντα νου»της δράσης, που δεν είναι άλλη από την καθηγήτρια του Σχολείου μας, Θεολόγο και Εικαστικό, κ. Ζωή Καραμαλίγκα, η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους μαθητές μας, ωθώντας τους, με τρόπο δημιουργικό, στην έκφραση των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών. 

Ευχόμαστε σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, καθώς και μεσιτείαις του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου  κάθε επιτυχία στη ζωή τους.