Αγιασμός που τελέστηκε στο σχολείο μας την Τρίτη 11-09-2018, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2018-19.

Αγιασμός στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας

Το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς 2018-2019 χτύπησε και φέτος και πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στο Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος και Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας του Σχολείου μας κ. Νικόλαος, πλαισιωμένος από ιερείς και διακόνους της Μητροπόλεώς μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν το Σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, καθώς και η πρώην βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ελένη Μακρή. Επίσης, συμμετείχε στον Αγιασμό ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος, αρχιμανδρίτης π. Γερμανός Γιαντσίδης, παλαιός απόφοιτος και συμπαραστάτης του Σχολείου μας.

Αφού τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού, ο Μητροπολίτης ευλόγησε έναν-έναν, Διευθυντή, εκπαιδευτικούς και μαθητές, ενώ κάλεσε τους μαθητές να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για πρόοδο στα μαθήματά και καλλιέργεια του ήθους τους.

Ευχόμαστε στους μαθητές του Σχολείου μας καλή πρόοδο, πνευματική και ψυχική ανάταση και σωματική υγεία!

Ευλογημένη και δημιουργική σχολική χρονιά, καλή δύναμη σε όλους!

Φωτογραφίες