Απόφοιτος της σχολής μας είναι ο ιερομόναχος π. Γεράσιμος Τσιρώνης, ο νέος ηγούμενος της Ιεράς Μόνης Προυσού Ευρυτανίας.

Προ ημερών ένα χαρμόσυνο μήνυμα έφθασε για το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο–Γυμνάσιο Λαμίας.

Με απόφαση του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου, την ηγουμενία της Ιεράς Μονής Προυσού ανέλαβε ο ιερομόναχος π. Γεράσιμος Τσιρώνης, μέχρι τώρα μοναχός της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βράχας και εφημέριος Φουρνά Ευρυτανίας.

Ο π. Γεράσιμος τυγχάνει απόφοιτος του Σχολείου μας και, ασφαλώς, όπως η μεγάλη πλειοψηφία των αποφοίτων μας, έχει διατηρήσει δεσμούς ακατάλυτους με την τροφό Σχολή, δεσμούς τους οποίους επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία, κάτι το οποίο γνωρίζουν καθηγητές και μαθητές.

Σεμνύνεται η Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας για πλειάδα αποφοίτων της οι οποίοι υπηρετούν την Εκκλησία του Χριστού και τον λαό μας: Μητροπολίτες, ιερείς, ιερομόναχοι και μοναχοί, καθηγητές Πανεπιστημίου, στελέχη της Διοίκησης, επιστήμονες και άλλοι ων ουκ έστιν αριθμός.

Ευχόμαστε στον νέο ηγούμενο της περιπύστου Ιεράς Μονής Προυσού καλή δύναμη στη νέα του διακονία και του ζητούμε να παρακαλεί για το Σχολείο μας την Κυρά της Ευρυτανίας.